Påskehilsen fra NLK

Kjære alle i NLK!

Det ser ut til at denne våren og sesongen blir helt annerledes enn alt annet. Koronakrisen bølger over hele landet og verden. Den får store konsekvenser for det meste og også for idretten både nasjonalt og internasjonalt. Mange har gledet seg til sesongstart med enten samlinger, Norgescup eller større internasjonale mesterskap. Mange er skuffet og lei seg.

Nå er det viktig at lokale seilklubber mobiliserer det de har og får til lokal trening etter de retningslinjer som er lagt. Nå gjelder det å holde koken og ikke miste motet! Jeg vet at flere er ute på sjøen og seiler i små grupper allerede. Dette er veldig bra!

Kanskje noe positivt kan komme ut av dette, kanskje den lokale klubbseilingen kan få en oppblomstring. Noe vi trenger sårt. Jeg oppfordrer alle klubber til så raskt som mulig å organisere trening etter gjeldene retningslinjer. Alle bør føle et ansvar for å bidra og delta hvis det er mulig og tilrådelig!

I starten av mai kommer ny informasjon om hva som blir tillat i sommer. Vi kan bare håpe på at vi klarer å organisere noen regattaer enten bare lokalt, regionalt eller i beste fall en Norges cup.

Påskehilsen fra lederen i Norsk Laserklubb ❤️🐥

Elisabeth Ørjavik