NC Stavanger 27.-28. juni

Nå gleder vi oss til NC i Stavanger 27-28 juni. Landslagsseilerne Line Flem Høst og Hermann Tomasgaard er påmeldt så nå håper vi alle benytter sjansen til å konkurrere mot disse i et NC. Det er viktig at alle som planlegger å delta melder seg på så raskt som mulig da vi har en begrensning på 200 deltakere inklusive ledsagere og trenere. Husk at ordinær påmeldingsfrist er 19. juni 23:59. og at alle tilreisende må registrere seg sammen med seilere. Oppfordrer å ikke ha mer en 1 ledsager hver seiler denne gangen pga. COVID19 smittevern anbefalinger.

Nå er jeg nær OL-plass - Sunnmørsposten
Line
Quarantine talks - Interviewing Hermann Tomasgaard NOR | EurILCA
Hermann

Laserklubben minner om at du må ha følgende klart før start:

1. Medlemskap i Norsk Laserklubb

2. Gyldig seillisens

3. Komplett seilnummer i seilet

4. Godkjent klasse båt

5. Du kan ikke benytte karbon bunnmast