ILCA Regional samling og regatta i ‘NC2 helg’

I forbindelse med kansellering av NC #2 må vi få til noe regionalt!

Hedvig Juel (Sandefjord) koordinerer dette i region Vestfold, undertegnede for region Vestland. (Ålesund, Molde, Haugesund i tillegg til seilere fra Bergen har allerede indikert deltagelse i Ran, vi håper situasjonen i Stavanger også blir slik at de kan delta!!) På Sørlandet har kretsene bestemt at NC2 i Arendal blir en Sørlandscup hvor alle jolle seilere er velkommen.

ILCA Norge ønsker, og oppfordrer dere alle til at det blir seiling på opprinnelig NC helg; at denne arrangeres lokalt, som ILCA helg! Vi må benytte de muligheter til aktivitet som regionale og lokale Covid19 reguleringer gir mulighet for. Altså, det blir seiling denne helgen i Sandefjord Seilforening, Ran seilforening og Arendal seilforening!! Vi kommer tilbake med detaljer rundt dette. Tusen takk til disse seilforeningene som stiller opp på kort varsel!!

ILCA Norge

Eivind Wiik