Opplevelser VM ILCA6 Youth Garda 2021

Helle, Lucie, Jens, Sverre, Ferdinand, Jonas, Iver, Nicklas og Marie (sammen med trener Peer Moberg) dro til Italia for litt over en uke siden. Noen har kjørt ned og noen har flydd. Når vi kom ned begynte treningen til VM. Noe som gjorde at vi ble mer og mer vant til forholdene på Gardasjøen. En annen ting vi også måtte venne oss til var varmen. Det er både behagelig og slitsomt med høy temperatur. Men vi badet mye og det var kjølig når vi var utpå vannet. Vi har nå seilt 6 dager med regatta, og er ferdig med VM. Nivået har vært høyt og vi har lært mye. Forholdene på Gardasjøen har vært utfordrerne og de er ikke lette å forstå hele tiden. Nå er alle slitne etter mange dager med mye vind, vi har alle gjort vårt beste og har hatt det kjempegøy. 

Marie Jacobsen Lepperød (utøverrepresentant) 31. jul 21

2021 ILCA 6 Youth World Championships Results