Ønsker hjelp til oppdatering av hjemmeside for ILCA Norge

ILCA Norge søker etter en som kan påta seg jevnlig oppdatering av våre hjemmesider ilcanorge.no. Send gjerne noen ord til post@ilcanorge.no hvis du kan være interessert. Du vil også få muligheten til å delta på styremøter og på den måten bli oppdatert på det som skjer i foreningen og miljøet. Du kan være en forelder, en utøvende seiler eller en som er interessert i ILCA seiling i Norge.

Hjemmesiden til ILCA Norge skal være et sted seilere, trenere, foreldre og andre kan søke informasjon om ILCA seiling i Norge. Hva skjer, hva trenger jeg å vite, hva trenger jeg å gjøre, hvordan er plasseringen på rankingen, hvem sitter i styret – og all annen praktisk informasjon som vi løpende finner det nyttig å dele på denne måten i miljøet.

Hør fra deg på post@ilcanorge.no
Styret i ILCA Norge