ILCA Norge ønsker alle en God jul og et Godt nytt år

Fantastisk norsk OL-deltagelse med Hermann Tomasgaard i ILCA 7 og Line Flem Høst i ILCA 6 var jo et av årets høydepunkter. Flott innsats, god underholdning og ikke minst en kraftig inspirasjon til alle andre norske ILCA seilere.

Theodor Middelthon fra Stavanger Seilforening ble tildelt prisen “Årets Juniorseiler”. Og helt nylig flott seiling av Marie Jacobsen Lepperød fra Tønsberg seilforening i 2021 Youth Sailing World Championship i Oman som landet en 6. plass. Her deltok også Oscar Nøttingnes Skovly fra Ran seilforening.

Vi har mange aktive utøvere på alle nivåer og aldre og har god rekruttering. Vi er sannsynligvis Norges største klasseklubb for joller og en av de mest aktive klasseklubbene.

Styret jobber for at ILCA Norge skal følge den gode kursen klassen har i Norge også i det nye året. Vi har god økonomi, og er rustet for tiden som kommer. Hvis det kreves på grunn av covid så oppfordres til lokale samlinger. ILCA Norge kan søkes om støtte til trenere.

Vi ser frem til et nytt seil-2022, uten for mange restriksjoner – og ønsker alle en God jul og et Godt nytt år.