Listen over ILCA/Laser arrangementer for 2022 er klar og venter på påfyll fra arrangører

ILCA/Laser seilere og arrangører

Sesongen for 2022 nærmer seg og de fleste skal i gang med å planlegge hvilke arrangementer man skal delta på. Som webmaster av ILCA Norge sin hjemmeside (akkurat nå ilcanorge.no – blir flyttet til ilcanorge.no om ikke lenge) vedlikeholder jeg en liste over alle ILCA/Laser arrangementer. Jeg oppfordrer alle som skal organisere en ‘åpen’ trening eller annet arrangement til å sende informasjon til webmaster@ilcanorge.no i god tid, så vil jeg legge det inn i listen – og gjerne også publisere et innlegg på hjemmesiden.

På hjemmesiden kan man velge  “Vis Kalender” eller menypunkt Arrangementer, og listen over kommende arrangementer er rimelig konsekvent tilgjengelig på høyre siden.